jueves, 19 de marzo de 2009

Tema 1

1. Comentar quin ús acostuma a fer cadascú dels mitjans de comunicació de masses ( premsa, ràdio, televisió) i també d’Internet com a mitjà d’informació general, de comunicació i d’entreteniment.

Personalment, la premsa escrita és un mitjà de comunicació que m’agrada i faig servint de tant en quant, ja que la informació que ens ofereix està impresa i pots llegir-la tantes vegades com et faci falta.

D’altra banda, la ràdio quan es tracta de programació informativa no és un mitjà que faig servir molt, només faig servir la ràdio per oci, per escoltar música actual a les emissores que més m’agraden (programació d’entreteniment).

La televisió, és tracta d’un mitjà que faig servir molt, crec que és el que més acostumo a fer servir, ja sigui per mirar els telenotícies, el temps, pel·lícules o programes d’entreteniment. Potser és degut a aquesta immediatesa del so i la imatge. Tanmateix, el text i el context sembla que coincideixin i fa la impressió que arriben al telespectador sense intermediaris ni manipulacions.

Per concloure, Internet és un altre mitjà que faig servir molt després és clar, de la televisió. Ja sigui per consultar el correu de la universitat com per buscar informació d’ interès personal, mirar quines pel·lícules fan al cinema, etc. Tenim l’avantatge que per Internet es pot fer gairebé de tot, per exemple, l’altre dia em vaig assabentar que pots demanar hora per passar la ITV del teu vehicle per Internet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario